17 Eylül 2015 Perşembe

The Hateful Eight - 8 Ocak 2016
Yönetmen: Quentin Tarantino
Oyuncular: Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Kurt Russell
Konu: Bir grup kelle avcısı, fırtınadan kurtulabilmek için bir sığınak bulurlar ve kendilerini hile dolu bir ortamın içine attıklarını fark ederler.

Quentin’in filmi çıktı diye sevineyim  mi, yoksa son filmi diye üzüleyim mi? Bu adamı tanıyan herkes bu ikilemde kalmıştır eminim ki. Umarım SON demeyecektir. Kurt Russell gibi yaşlı kurtların da rol aldığı filmi iple çekiyorum. Aklıma takılan bir soru daha var: Filmde bagaj sahnesi var mı?




The 5th Wave - 15 Ocak 2016
Yönetmen: J. Blakeson
Oyuncular: Chlöe Grace Moretz, Liev Schreiber, Maika Monroe
Konu: Uzaylıların 4. ölümcül atağının ardından hayatta kalanları izliyoruz.

2016 yılına çok da güzel bir uzaylı istilası filmi ile giriş yapıyoruz. Başrolünde geleceğin yıldızı Chlöe Graze Moretz'in yer aldığı film 4 uzaylı istilası evresini atlatmış dünyamızın son evresinden öncesini anlatıyor. 2. uzun metrajı olan J Blakeson, Columbia'nın efekt gücü ile ortaya kaliteli bir film çıkarmışa benziyor.




London Has Fallen22 Ocak 2016
Yönetmen: Babak Najafi
Oyuncular: Gerard Butler, Morgan Freeman
Konu: Mike Banning'in, Londra’da başbakanın cenaze töreni için gelen diğer ülke liderlerine yapılacak olan suikasti fark etmesiyle olaylar gelişir.

Gizem, polisiye, devlet sorunları ve yıkım filmlerini seviyorsanız tam size göre. Londra'nın suikastini engellemeyi anlatan filmin yönetmeni bu tarzın gediklilerinden. Sinemada aksiyon arıyorum diyorsanız sanırım en doğru kapı 22 ocak olacak.




Dirty Grandpa - 22 Ocak 2016
Yönetmen: Dan Mazer
Oyuncular: Zac Efron, Robert De Niro, Julianne Hough, Aubrey Plaza
Konu: Evliliğinden önce arabayla gezmeye çıkıyoruz diye kandırılan dede Florida'ya doğru tatile çıkmıştır.

Brüno, Borat ve Ali G gibi absürd karakterlerin yönetmeni olan Dan Mazer, yine enteresan bir film peşinde. İlginç olan kadroda Robert De Niro gibi büyük bir ismin yanında oyunculuğu tartışma konusu olan Zac Efron var. Hangover tarzı full time eğlenceli bir film gibi gözüküyor. Hala post-production aşamasında, yapımı devam ediyor.

Ben Hur - 26 Ocak 2016
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Jack Huston, Nazanin Boniadi, Haluk Bilginer
Konu: 

İlk gördüğümde epey şaşırdım çünkü remake olmasına muhtemel verdiğim son filmlerden biridi Ben Hur. Daha da şaşırtıcı olan içinde Haluk Bilginer var. Post-Production'da olan film hakkında çok da fazla bilgim yok. Sadece bekleyelim.

Kung Fu Panpa 329 Ocak 2016
Yönetmen: Alessandro Carloni
Seslendirenler: Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Bryan Cranston ve J.K. Simmons
Konu: Kahramanımız hiç tanışmadığı babası ile karşılaşır.

Kung Fu Panda 3 çok uzun bir süredir bekleniyordu. Çok ama çok güçlü seslendirme kadrosuyla da -yazmaya kalksam bitmez- ciddiyetini belli ediyor. Serinin son filmi mi bilmiyorum ama serinin en eğlenceli filmlerinden biri olacağı kesin.




Alvin and the Chipmunks: The Road Chip 
- Şubat  2016 
Yönetmen: Walt Becker
Oyuncular: Bella Thorne, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris
Konu: Dave sevdiği kıza evlenme teklifi etmek için New York'a yola çıkar. Bunu göre Alvin, Simon ve Theodore Dave'in onları terk edeceğini sanır ve Dave'i engellemek için yola çıkarlar.

Bir diğer bitmeyen serinin büyük ihtimal son olmayacak filmi. Yönetmenini değiştiren serinin son filmi oyuncu kadrosunu da epey genişletmiş. Bella Thorne ve Kaley Cuoco gibi isimlerin katılması ile beraber 5 sonra eğlenceli bir yapım bizi bekliyor diyebiliriz.

Resident Evil: The Final Chapter - 2 Şubat 2016
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller
Konu: Devam Filmi

Serisinin son filmi sonunda geldi çattı. Son filmin son sahnesi ile dünyaya kıyametin geldiğini görmüş bulunduk. Şimdi sıra onları temizlemekte. Muhteşem bir birinci film ile muhteşem derecede saçmalayan bir seri böylece son bulacak.

Hail, Caesar! 5 Şubat 2016
Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen
Oyuncular: Scarlett Johansson, Channing Tatum, Tilda Swinton, George Clooney, Josh Brolin, Jonah Hill, Josh Brolin
Konu: Eddie Mannix, dönemin Holywood dünyasına mizahı bir bakış getirir.

Coen kardeşler 3 sene sonra geri dönüyor ve ortaya gene büyük ihtimal kara komedi ile absürd komedi karışımı bir şeyler sunuyorlar. Oyuncu kadrosunun da çok iyi olduğuna bakarsak, Coen kardeşler yine tadına doyulamayacak bir film çıkarıyor gibiler.

Deadpool12 Şubat 2016
Yönetmen: Tim Miller
Oyuncular: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein

Uzun süredir beklenen Deadpool sonunda geliyor. Deadpool karakterinin ekranlara taşınmasını çok büyük bir kitle istiyordu, istedikleri oldu. Mizahi yanıyla Deadpool, Ant-Man sonrası Marvel'ın en eğlenceli filmlerinden biri olacak gibi duruyor.



Zoolander 2 - 12 Şubat 2016
Yönetmen: Ben Stiller
Oyuncular: Kristen Wiig, Olivia Munn, Owen Wilson, Will Ferrell, Christine Taylor, Penelope Cruz, Justin Bieber, Kanye West, Mika, Lewis Hamilton, Ben Stiller 
Konu: Darek ve Hansel'ın ortaklığını bozmaya çalışan yeni bir şirket çıkar ortaya.

Filmlerinde moda dünyasını eleştirel ve absürd bir dille ele alan Ben Stiller, 15 sene sonra 2. film ile geri dönüyor. Sinemada eğlenmek ve vakit geçirmek için bire birdir Zoolander. 



Batman vs Superman:Dawn of Justice 
25 Mart 2016
Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jason Momoa, Gal Gadot
Konu: Yarı tanrı olarak görülen Superman’in başı boş bırakılmasından korkan Gotham halkı, Bruce Wayne’in yardımına muhtaçtır.

Evet bende sizin gibiyim, haberini duyduğumdan beri çıksın diye deliriyorum. Christian Bale’dan sonra Ben Affleck nasıl olur izlemeden bilemeyiz ama benim kalbim biraz kırıldı. Bakalım Batman, bir yarı tanrıya karşı neler yapabilecek.




Gods of Egypt - 8 Nisan 2016
Yönetmen: Alex Proyas
Oyuncular: Gerard Butler, Abbey Lee, Geoffrey Rush, Nikolaj Coster-Waldau
Konu: Çok tanınan bir hırsız Mısır tanrısına katılır ve onun görevlerini yapmaya başlar.

Yunan mitolojisine, tanrılarına fazlasıyla doyduk. Biliyoruz ki seyirci Yunan tanrılarının olduğu savaşlı dövüşlü filmleri seviyor. Ridley Scott'ın Exodus'unda tanrı olmamasına rağmen film izlenmişti. Şimdi -hatırladığım kadarıyla- ilk defa bir Mısır mitolojisi filmi izleyeceğiz. Güçlü kadrosuyla başarı elde edebilecek gibi duruyor.

The Jungle Book 15 Nisan 2016
Yönetmen:  Jon Favreau
Oyuncular:  Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley, Christopher Walken, Lupita Nyong'o
Konu: Ormanın derinliklerinde bir grup kurt, bir ayı ve bir panterle birlikte büyüyen bir yetimin hikayesi.

Iron Man serisinde kalitesini konuşturan yönetmenimiz Jon Fevreau, bu serinin ardından böyle bir işe kalkıştı. Kadrosundaki muhteşem isimleriyle ortaya güzel bir film çıkartmış gibi duruyor. 




The Huntsman22 Nisan 2016
Yönetmen: Cedric Nicolas-Troyan
Oyuncular: Charlize Theron, Emily Blunt, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Nick Frost
Konu: Bilinmiyor

İlk uzun metrajını çeken biri için çok güçlü bir kadroya sahip film. Tam olarak neyi anlatacağını bilmememize rağmen yönetmen Cedric'in birçok ünlü filmde Visuel Efect yaptığını belirteyim. Demek ki karşımıza görseli bol bir film geliyor.

Captain America: Civil War 6 Mayıs 2016
Yönetmen: Anthony Russo
Oyuncular: Paul Rudd, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans, Robert Downey Jr.
Konu: Marvel dünyasının en önemli kahramanları birbirlerine karşı savaşmak zorunda kalır.

Evet, Marvel dünyasında ortalık karışıyor. Bütün Marvel karakterlerini yavaş yavaş birleştirecek olan serinin ilk filmi Ciwil War. Iron Man ve Captain Amerika kendi adamlarını alıp birbirlerine karşı savaşmaya başlıyor. Yani iyiler, iyilere karşı. Ortalık çok karışacak. Hazır olun.




Bad Neighbours 2 - 13 Mayıs 2016
Yönetmen: Nicholas Stoller
Oyuncular: Chlöe Grace Moretz, Rose Byrne, Zac Efron, Dave Franco, Seth Rogen, Selena Gomez
Konu: Bilinmiyor

Ben bu satırları yazarken kadroya Selena Gomez'in de katıldığını açıkladılar. İlk filmi ile epey ilgi çekmeyi başaran Bad Neighbours şimdi daha güçlü ve daha kaliteli bir kadro ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Friday the 13th - 13 Mayıs 2016
Yönetmen: Bilinmiyor
Oyuncular: Bilinmiyor
Konu: Bilinmiyor

13 Mayıs'ta çıkması planan 13. Cuma için şu anda çok fazla bilgi yok. Daha oyuncu seçmelerinin bile yapılmadığını söyleyecek olursak, çok bekleyeceğiz.

Angry Birds - 13 Mayıs 2016
Yönetmen: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Seslendirme: Peter Dinklage, Bill Hader, Danny McBride
Konu: Bilinmiyor

Bir dönemin en çok oynanan oyunu olan Angry Birds perdedeki yerini alıyor. Tabii biraz kızmak da lazım Warcraft ya da Assassin's Creed gibi filmleri neden beklettiniz bunca sene de Angry Birds'ü hemen yaptınız? Görselleri de benim bu satırları yazdığım hafta çıktı. Konu hakkında bir şey bilinmiyor ama geldiği kesin.




X-Men Apocalypse –  27 Mayıs 2016(Beklenen tarih)
Yönetmen: Bryan Singer
Oyuncular: Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Michael Fassbender, Hugh Jackman
Konu: Devam filmi 

27 Mayıs 2016'da çıkması beklenen film umarım son filmdir çünkü uzadıkça uzadı ve çizgi filminden epey uzaklaştılar, bence. Çizgi filmde yer alan onca kötü adam, onca hikaye heba edildi. Para uğruna uzadıkça uzadı film. Umuyorum bu sefer ortaya çok daha ilgi çekici bir konu çıkar.

Alice Through The Looking Glass - 27 Mayıs 2016
Yönetmen: James Bobin
Oyuncular: Johnny Depp, Anna Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska
Konu: Alice şimdi de zamanın lorduna karşı bir savaş vermek zorunda.

Gelmesi açıkçası hiç şaşırtmadı çünkü seri tek animasyonla bitmiyordu. Gene tam kadro gelen filmin 27 mayıs 2016'da çıkması planlanıyor. Zaten çekimleri çoktan bitti, post-production devam ediyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 - 3 Haziran 2016
Yönetmen: Dave Green
Oyuncular: Megan Fox, Stephan Amell, Alan Ritchson
Konu: Bilinmiyor

Çekimler bitti. İlk filmdeki başarılarının ardından 2. filmin gelmemesi olmazdı. Kadroda hiçbir değişiklik yok. Tam gaz seriye devam.

Now You See Me: The Second Act 
10 Haziran 2016
Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe, Dave Franco, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine, Woody Harrelson
Konu: Bilinmiyor

Gelecek olması ile beni epey şaşırtmış olan film. Hatta 2.si ile kalmayıp 3.sü bile yolda. Halbuki ilk filmin sonuna net bir son yapmışlardı. 3 senenin ardından sihirbazlarımız acaba bu sefer ne için geri dönecekler acaba?

Warcraft 10 Haziran 2016
Yönetmen: Duncan Jones
Oyuncular: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell
Konu: konu yazmıyor

Bu film ne anlatır ya da Warcraft serisinin hangi konusunu anlatır bilmiyorum fakat Warcraft oyununu oynamaya başladığımdan beri bunu bekliyorum diyebilirim. Tam 15 sene oldu beklyoruz. 2007-2008 yılları gibi filmi çıkacak dendi, ben hala bekliyorum ve en sonunda muradıma ereceğim. Yönetmen koltuğuna geleceği parlak Duncan Jones'u oturtan Blizzard, Travis Fimmel gibi güçlü bir ismi de başrole koyarak iyi bir iş yaptı. Aslında film 2014 yılında bitti, 2015 yılında vizyona girecekti ama kimi sebeplerden dolayı film 2016'ya kaydı. Düşüncem şudur ki: Başarılı olursa, LOTR gibi bir efsane olması muhtemel. İzleyici kitlesi de hazır? Rekora hazır olun.




The Conjuring: The Enfield Poltergeist 
- 10 Haziran 2016
Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson
Konu: Bilinmiyor

Al bir de buradan yak tadında film. 2.si çıkabilecek gibi hiç ama hiç bitmemiş olmasına rağmen ya da 2.sine hiç gerek yokken gümbür gümbür geliyor. 2013 yılının açık ara en iyi korku filmi olan The Conjuring, bir daha James Wan'ın ellerinden perdeye taşınıyor. Korkmaya hazır olun.

Finding Dory - 17 Haziran 2016
Yönetmen: Andrew Stanton, Angus Maclane
Seslendirenler: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton
Konu: Kaybolma, bulunma ve Allah'ım ne mutlu aileyiz.

Sıkışmış bir durumda olan Pixar, tekrar aile kavramını kullanarak eski yapımlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Finding Dory de onlardan biri. 17 Haziran'da çıkması planlanan animasyonun ne kadar başarılı olacağını merak ediyorum.

Independence Day 2  - 24 Haziran 2016
Yönetmen: Roland Emmerich
Oyuncular: Liam Hemsworth, Maika Monroe
Konu: Tabii ki yenilen pehlivan güreşe doymaz; uzaylılar geri dönüyor.

Bağımsızlık günü, sinema tarihinin en önemli uzaylı istilası filmlerinden biri olmuştur hep. Hatta bir kilometre taşı olarak bile sayılabilir. Şimdi tam 20 sene sonra yepyeni bir filmle geri dönüyor. Tabii bu sefer başrolde Will Smith yok. Fakat 20 sene önce olduğu gibi Roland Emmerich gene koltukta ve günümüz teknoloji ise tahminimce ortaya çok daha iyi bir film çıkaracaktır.

The Purge 3 - 1 Temmuz 2016
Yönetmen: James DeMonaco
Oyuncular: Frank Grillo
Konu: Bilinmiyor

İlk 2 filmin başarısının ardından James DeMonaco 3. filmin koltuğuna da oturdu hatta ben bu satırları yazarken filmi hazırlıklarına başladı. 3. film için geniş bir bilgi yok. Oyuncu kadrosu bile tam olarak belli değil. 

Tarzan - 1 Temmuz 2016
Yönetmen: David Yates
Oyuncular: Margot Robbie, Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz
Konu: Londra'da yaşamına devam eden Tarzan bir sebepten dolayı ormanlara geri döner.

Kaç senelik efsane çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile geri dönüyor. Harry Potter serisinin kimi filmlerini yöneten David Yates'in koltuğu alacağı film 1 Temmuz 2016'da çıkacak deniliyor. Çekimler çoktan tamamlandı. Yakın zamanda afişlerini ya da reklamlarını görmeye başlarız.

The Secret Life of Pets - 8 Temmuz 2016
Yönetmen: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Seslendirenler: Lake Bell, Kevin Hart, Steve Coogan, Louis C.K.
Konu: Sahipleri gittiğinde evde çılgınlık yapan ev hayvanları.

Koltuklarınızı şimdiden ayırın çünkü 2016 yılının en muhteşem animasyonu kesinlikle bu olacak. Universal yepyeni animasyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve tahminimce çok büyük bi başarı elde edecek. Temmuz ayında sinemaya gitmek için bire bir.




La La Land - 15 Temmuz 2016
Yönetmen: Damien Chazelle
Oyuncular: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons
Konu: Bir caz piyanisti Los Angeles'ta oyuncu olmak isteyen bir kıza aşık olur.

Whiplash ile ortalığı yıkmayı başaran Damien Chazelle, yine kendisinin yazdığı bir müzik filmi ile karşımıza çıkıyor. J.K. Simmons'ı bırakmaya kıyamayan Damien Chazelle'in yeni yıldızları caz piyanisti Ryan Gosling ve oyuncu adayı Emma Stone olacak. Kendisinden epey ümitli olduğum için bu filmi de sabırsızlıkla beklemenizi öneriyorum.

Ice Age 5 22 Temmuz 2016
Yönetmen: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Seslendirenler: John Leguizamo, Denis Leary,  Queen  Latifah, Keke Palmer, Ray Romano
Konu: Bilinmiyor

Sinema tarihinin en önemli animasyonlarından biri olan Ice Age geri dönüyor. Hem de tam kadro. Şu anda çekimleri devam eden animasyonun konusu belli değil. Hatta seslendirenler hakkında söylentiler bile devam ediyor. Mesela Jey Leno acaba seslendirenler arasında var mı?

Ghostbusters - 29 Temmuz 2016
Yönetmen: Paul Feig
Oyuncular: Chris Hemsworth, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Bill Murray, Andy Garcia
Konu: Bilinmiyor

İlkinin yapılmasının ardından tam 32 sene sonra Ghostbusters geri dönüyor hem de bütün hayalet avcıları kadın olarak. Böyle bir yenilik açıkçası benim ilgimi çekti çünkü içinde Melissa McCarthy'nin olduğu filmlerin başarılı olmama ihtimali pek yoktur. Tabii bunun sebebi yönetmen koltuğunda Paul Feig olması. Melissa ile bir ortaklık kurmuş gibiler. Eski hayalet avcılarından Bill Murray de filmde ufak bir görünecek diyorlar.

Suicide Squad - 12 Ağustos 2016
Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Jared Leto, Ben Affleck
Konu: Devlet, tarihin en azılı katillerini hapishaneden bir intihar görevi için çıkarır.

2016 yılının belkide en çok beklenen filmi sanırım Suicide Squad'dır. Gerek konusu, gerek DC'nin reklamları gerek de oyuncu kadrosu ie büyük ilgi çekiyor. Özellikle de Heath Ledger sonrası yepyeni bir Joker'in karşımız çıkacak olması muhteşem bir merak uyandırıyor. Filmin konusunun tam anlatılmaması, filmde kötünün esasında kim olduğu ve Batman'in de görünecek olması apayrı bir merak konusu. Yine de size tavsiyem: Joker'den çok Harley Quinn'i bekleyin. 




Project XX 19 Ağustos 2016
Yönetmen: Bilinmiyor
Oyuncular: Bilinmiyor
Konu: Bilinmiyor

Acaba Project X'in devamı mı yoksa bambaşka bir film mi? Eğer ki muhteşem partinin devamı ise ne alaka diye bir sormak gerek? Yapım hakkında hiçbir bilgi yok lakin 19 Ağustos'ta vizyona gireceğini biliyoruz. Bu seferki ne kadar büyük bir parti olacak acaba?

Gambit - 7 Ekim 2016
Yönetmen: Rupert Wyatt
Oyuncular: Channing Tatum, Lea Seydoux
Konu: Bilinmiyor

X-Men'in spin-off'u olması planlanan Gambit'in oyuncu seçim süreci çok sıkıntılı geçti. Channing Tatum rolü en başta istemedi lakin sonradan kabul etti. 2 hafta sonra da Lea Seydoux'un 2. başrol olacağı açıklandı. Ne kadar başarılı olur bilemem ama beklenen filmler arasında olabilir.

Underworld: Next Generation - 14 Ekim 2016
Yönetmen: Anna Foerster
Oyuncular: Kate Beckinsale
Konu: Bilinmiyor

Bitmek bilmeyen bir diğer seri de Underworld'dür sanırım. Serinin son filmi olduğunu biliyorum. Yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metrajını çeken biri var: Anna Foerster. Anna büyük bir gaza gelmiş olsa gerek ki Underworld'ü çeker çekmez 2 uzun metrajın peşinde daha düşmüş.

Inferno14 Ekim 2016
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Felicity Jones, Tom Hanks, Ben Foster
Konu: Robert Langdon, hiçbir şey hatırlamıyor olarak hastanede uyanır. Ve kendini bir anda birileri tarafından kovalanırken bulur.

Bu sefer de Dan Brown'ın bir diğer kitabı olan Inferno ekranlara taşınıyor. Konu Dan Brown'ın kitabı olduğu zaman tabii ki de yönetmen koltuğunda Ron Howard oluyor. Güçlü kadrosu ile başarılı bir film daha bekliyoruz.

Ouija 221 Ekim 2016
Yönetmen: Mike Flanagan
Oyuncular: Annalise Basso, Alexis G. Zall
Konu: Devam filmi

Kafalarda soru işareti bir final ile biten Ouija geri dönüyor. Çekimleri henüz başlamadı. İlk filmi izlediyseniz, sonbaharda gidilebilecek ortalamanın üstünde bir korku filmi olacaktır. Çerezlik.

Doctor Strange - 4 Kasım 2016
Yönetmen: Scott Derrickson
Oyuncular:  Rachel McAdamsBenedict CumberbatchMads Mikkelsen, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor
Konu: Kariyeri bitmiş olan doktorumuza bir büyücü kol kanat gerer ve ona kötüler ile nasıl savaşması gerektiğini öğretir.

Korku filmlerinin yönetmeni olan Scott Derrickson'ın Marvel filmine kalkışması demek korkunç ve karanlık bir film bekleyin demektir. Bir Marvel filminde Benedict'i görmek ise birçok kişiyi heyecanlandırmıştır. Tabii bana sorarsanız oyuncu listesindeki bütün isimlerin Marvel filminde olması ilginç. Yine de, yönetmene güvenerek söylüyorum: Tam bir Marvel filmi beklemeyin. Ciddiyetini takınmış bir iş olacaktır.

Fantastic Beasts and Where to Find Them
- 18 Kasım 2016
Yönetmen: David Yates
Oyuncular: Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ezra Miller
Konu: Harry Potterdan 70 yıl öncesi.

J.K.Rowling bir spin-off geleceğini söylediğinde epey heyecanlandık. 1 sene sonra gün sayıyor olacağız. Harry Potter'dan 70 yıl öncesini ve o evrenin yaratıklarını anlatacak olan filmin kadrosu da çok güçlü. Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir iş olacak. Warner Bros. işi sıkı tutuyor.

Star Wars: Rogue One - 16 Aralık 2016
Yönetmen: Gareth Edwards
Oyuncular: Felicity JonesMads MikkelsenBen Mendelsohn
Konu: İsyancılar Ölüm Yıldızı'na operasyon düzenlemeyi düşünüyorlar.

Rogue One: A Star Wars Story, Star Wars dünyasına ait bir seri ancak ana hikayeden tamamen farklı olan bir film olacak gibi. Spin-off olarak da düşünebiliriz. Şu anda devam edecek olan Star Wars serisini J.J. Abrams ve George Lucas ortak yazıyor fakat Rogue One'da J.J. Abrams yok. Tamamen George Lucas'a ait bir ekstra film olacak gibi.

Assassin's Creed - 23 Aralık 2016
Yönetmen: Justin Kurzel
Oyuncular: Michael FassbenderMarion CotillardMichael Kenneth Williams
Konu: Callum Lynch atası Aguilar'ın anılarına ulaşmayı başarır. Yeteneklerini de alan Callum gizli bir suikastçiler örgütünün torunu olduğunu öğrenir.

Çok ama çok geç kalan bir diğer oyun filmi. Warcraft'ın 15 yıl bekletmesinin ardından Assassin's Creed serisi de epeydir bekletiyor. Dizisi ile ufak bir ucundan çıtlatılan film, güçlü kadrosu ile acaba başarılı olacak mı çok merak ediyorum. Serisinin takipçileri büyük ümitlerle bekliyor.

Jumanji - 25 Aralık 2016
Yönetmen: Bilinmiyor
Oyuncular: Bilinmiyor
Konu: Bilinmiyor

Bir remake daha. Ama benim gibi 90'lar çocuğu için çok değerli bir remake. Kesinlikle rezil etmemeleri gerek. En azından Robin Williams'ın kemikleri sızlamamalı, değil mi? Film hakkında hiçbir bilgi yok daha sadece çekim öncesi sürecinin devam ettiğini biliyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder