20 Ağustos 2015 Perşembe




Salman Khan’ın filmleri verdiği sosyal mesajlar ile ön plana çıkıyor. Kendisinin önceki röportajlarından birinde daha önce mainstream yani ticari amaçlı filmlerde oynadığını, işi pek de ciddiye almadığını, bu yüzden şimdi olsa kendisinin bile izlemek istemeyeceği filmler yaptığını söyledi. Ancak, ne zaman işi ciddiye almaya başlamış olmalı ki, o zaman arka arkaya gişe rekortmeni olmasını sağlayacak filmler çıkardığını görüyoruz. Ben en iyi filmlerini biraz da kendi zevkimi göz önünde bulundurarak sıralayacağım;

   Kick Filmi Fragmanı



Salman Khan’ın geçtiğimiz yıl içinde yine rekor kıran filmi. Hem süper kahraman hem bir suçlu olan Devi Lal Singh’in içinde durduramadığı heyecanın ve hareketinin onu götürdüğü noktaları, genel anlamda ise sosyal meseleleri ele alan bir film.

   London Dreams Fragmanı



Salman Khan ve Ajay Devgan’ı görüyoruz. Londra’da bir Rock müzik grubu kurma hayali olan Arjun ve Mannu adlı iki yakın arkadaşı konu alıyor. Dostluğun önemi vurgulanıyor filmde. Müziğe de doyabileceğiniz bir film aynı zamanda.

   Bodyguard Filmi Fragmanı



En sevilen filmlerinden biridir. Bir yakın korumayı canlandırıyor Salman Khan bu filmde. Kareena Kapoor Khan ile başrolü paylaşıyor. Yakın koruması olduğu kıza aşık oluyor ve olaylar bu şekilde gelişiyor. Eğlenceli bir filmdir.

   Ek Tha Tiger Fragmanı




Aksiyon sahneleri ile öne çıkan bu filmde Salman Khan ve Katrina Kaif’i başrolde görüyoruz. Pakistan ve Hindistan arasındaki çatışmayı ve özel ajanlarını konu alan bir filmdir.

   Jai Ho Filmi Fragmanı



Sosyal meselelere dikkat çeken bir film olan Jai Ho, Jai adında herkese sözü geçen, insanların bazen korkudan bazen sevgiden saygı duyduğu bir iyilik kahramanıdır.

   Dabangg ve Dabangg 2 Filmi Fragmanı





Yaşadığı yerde sözü geçen bir polisi canlandıran Salman Khan, bu filmde de alışılagelmiş doğrultuda eğlence ve sosyal mesajları bir arada veriyor. Aile ilişkileri filmde önemli bir yer tutuyor. Filmin Dabangg adlı şarkısı hafızalara kazınmış durumda.

    Salaam – e Ishq Fragmanı



Romantik komedi tadında romantizmin ağır bastığı bir filmdir. Yaklaşık üç buçuk saat sürüyor, bu yüzden romantik filmlerden hoşlanmayanlar için en iyi tercih olmayabilir. Ancak kurgu ve oyunculuklar izleyene keyif verecek düzeyde. Birbirinden bağımsız altı çiftin aşk hayatları ve yollarının bir yerde kesişmesini konu alıyor.

   Ready Filmi Fragmanı



Yine romantik komedi olan bu filmde Asin ile başrolü paylaşıyor Salman Khan. Şarkılarıyla daha da çok konuşulmuştu.

   Wanted Filmi Fragmanı



Mahalle çetelerini konu alan bir filmdir.

Son olarak 2015’in filmi olan Bajrangi Bhaijaan var. Film daha yeni vizyona girdi sayılır, elbette kendi ülkesinde. Hindistan’da kaybolmuş, Pakistanlı 6 yaşındaki bir kızın evine dönüş hikayesi anlatılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder